Onze oprichter Simon,

Sinds 2016 ben ik actief in de beveiligingssector. Mijn carrière begon als horecaportier bij een gerenommeerde horecagelegenheid in Den Haag. Na deze periode besloot ik mijn expertise uit te breiden naar verschillende facetten van de beveiligingsbranche om een breed scala aan diensten te kunnen leveren. Na het succesvol afronden van mijn HBO-opleiding Security Management, heb ik enkele jaren gewerkt als Operationeel Planner voor een vooraanstaand beveiligingsbedrijf in Amsterdam. In deze rol was ik verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördineren van dagelijkse beveiligingsoperaties, met als doel de veiligheid van onze klanten te waarborgen. Bovendien fungeerde ik als de schakel tussen onze klanten en het bedrijf. Het was tijdens deze periode dat ik mijn visie op veiligheid en bedrijfsvoering begon te ontwikkelen, en dit resulteerde in het verzoek van samenwerkingspartners om mijn eigen beveiligingsbedrijf op te richten.

Het ontstaan van Kompas Beveiliging

Kompas Beveiliging is ontstaan vanuit het idee dat klanten graag zaken doen met een bedrijf dat een persoonlijk gezicht heeft. Wij koesteren sterke klantrelaties en hechten veel waarde aan persoonlijke interacties met onze klanten. We zijn toegewijd aan het begrijpen van de specifieke behoeften van elke klant en streven ernaar regelmatig contact te onderhouden. Dit realiseren we door periodieke afspraken met onze partners om onze dienstverlening en samenwerking te bespreken. Ons team bestaat uit ervaren beveiligers die onze klanten persoonlijk kennen en begrijpen wat ze nodig hebben. We zijn flexibel en kunnen snel schakelen wanneer dat nodig is. Onze toewijding strekt zich niet alleen uit tot onze klanten, maar ook tot onze medewerkers. We creëren een positieve werksfeer en bieden onze medewerkers mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Hoewel Kompas Beveiliging groeit, blijven we trouw aan onze wortels. We zijn een bedrijf met een persoonlijke benadering en zullen altijd beschikbaar zijn voor onze klanten.

Onze kernwaarden

Kompas Beveiliging, opgericht door Simon in reactie op de groeiende vraag naar professionele beveiligingsdiensten, heeft zich snel ontwikkeld tot een betrouwbare en toonaangevende speler in de branche. De oprichters unieke achtergrond en zijn streven naar klantgerichtheid hebben het bedrijf een sterke basis gegeven om te groeien en te gedijen in een veeleisende markt.


Het bedrijf is trots op zijn toewijding aan professionaliteit, wat blijkt uit de strenge ethische code die wordt nageleefd. Dit zorgt ervoor dat de beveiligingsdiensten van Kompas Beveiliging niet alleen effectief zijn, maar ook ethisch verantwoord. Klanten kunnen erop vertrouwen dat het bedrijf zijn beloften nakomt en dat afsprak

en altijd worden nageleefd, waardoor een solide basis van vertrouwen wordt opgebouwd.

Een van de kenmerken die Kompas Beveiliging onderscheidt, is de flexibiliteit in dienstverlening. Het bedrijf begrijpt dat de behoeften van klanten vaak variëren en evolueren, en het is bereid om op maat gemaakte oplossingen te bieden om aan die specifieke behoeften te voldoen. Deze flexibiliteit is van onschatbare waarde voor klanten in verschillende sectoren.

Transparantie is een andere belangrijke pijler van het bedrijf. Kompas Beveiliging gelooft in openheid en eerlijkheid als het gaat om bedrijfsprocessen en tarieven. Dit betekent dat klanten gedetailleerde informatie ontvangen over de kosten van de beveiligingsmaatregelen en dat de beloning van de beveiligingsprofessionals in overeenstemming is met hun kwalificaties, waardoor een eerlijke en transparante werkomgeving wordt bevorderd.

Wat betreft de aangeboden diensten, Kompas Beveiliging heeft een breed scala aan oplossingen voor verschillende sectoren, waaronder evenementen, zorginstellingen, retail, zakelijke dienstverlening en hotels. Het bedrijf begrijpt de unieke behoeften en uitdagingen van elke sector en streeft ernaar aangepaste beveiligingsstrategieën te leveren die voldoen aan de specifieke eisen van de klanten.

Kompas Beveiliging blijft trouw aan zijn toewijding aan persoonlijke interacties met klanten en het bieden van hoogwaardige beveiligingsdiensten. Als u op zoek bent naar een beveiligingspartner die professionaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en transparantie hoog in het vaandel draagt, dan kan Kompas Beveiliging zeker aan uw beveiligingsbehoeften voldoen en gemoedsrust bieden. Neem contact met ons op om meer te ontdekken over hoe ze uw specifieke behoeften kunnen vervullen.