Over ons

Bij Kompas Beveiliging begon onze reis met een eenvoudig maar diepgaand geloof – dat klanten liever zaken doen met een bedrijf dat een persoonlijke benadering hanteert.

Dit geloof is sinds onze oprichting de basis van onze identiteit geweest. Wij hechten er waarde aan om sterke klantrelaties op te bouwen en hechten veel waarde aan zinvolle interacties met degenen die we dienen.

Geleid door een persoonlijke benadering, geworteld in toewijding.

Waarom u voor ons kiest

Uw unieke behoeften begrijpen

Onze toewijding aan onze klanten is onze kracht. We weten dat elke klant zijn eigen beveiligingsbehoeften en -wensen heeft. Ons team neemt de tijd om de specifieke vereisten van elke klant te begrijpen, zodat onze beveiligingsoplossingen perfect aansluiten op hun behoeften. Regelmatige en directe communicatie staat centraal in onze aanpak. We onderhouden nauwe relaties met onze klanten door middel van geplande afspraken om onze diensten en samenwerking in detail te bespreken.

Een toegewijd team voor gepersonaliseerde service

Ons team bestaat uit ervaren beveiligingsprofessionals die meer doen dan alleen beveiliging bieden; zij kennen onze klanten persoonlijk en begrijpen wat zij nodig hebben. Flexibiliteit is een van onze sterke punten, waardoor we ons snel kunnen aanpassen aan veranderende dreigingen en omstandigheden. Onze toewijding strekt zich niet alleen uit tot onze klanten, maar ook tot onze gewaardeerde medewerkers. Wij creëren een positieve werksfeer en bieden ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij zorgen voor degenen die voor u zorgen.

Trouw blijven aan onze roots

Terwijl Kompas Beveiliging blijft groeien, blijven we standvastig in onze toewijding aan onze founding principles. Wij zijn een bedrijf met een persoonlijke benadering en we zijn altijd beschikbaar voor onze klanten. Wij geloven dat vertrouwen de basis is van elk succesvol partnerschap, en we werken elke dag hard om dat vertrouwen te verdienen en te behouden.

Onze warden

Kompas Beveiliging is opgericht in reactie op de groeiende vraag naar professionele beveiligingsdiensten in Nederland. Sinds de oprichting is ons bedrijf snel uitgegroeid tot een betrouwbare en prominente speler binnen de branche. De unieke achtergrond en onwankelbare toewijding van ons team aan klantgerichtheid hebben een solide basis gelegd voor onze groei en succes in een veeleisende markt.

Professionaliteit en ethiek

Wij zijn professionals en dat betekent dat we ons houden aan een strikte code van ethiek. Onze beveiligingsdiensten zijn niet alleen effectief, maar ook verantwoord. . Onze klanten kunnen ons vertrouwen, wetende dat we consistent onze beloften nakomen. Zo bouwen we een sterke vertrouwensband met onze klanten.

Maatwerkoplossingen en flexibiliteit

Wat Kompas Beveiliging onderscheidt, is onze uitzonderlijke flexibiliteit in dienstverlening. We begrijpen dat de behoeften en wensen van klanten dynamisch en divers zijn, en we staan klaar om maatwerkoplossingen te leveren die aan deze specifieke vereisten voldoen. Dit aanpassingsvermogen is een waardevolle troef voor klanten in verschillende sectoren.

Transparantie en eerlijkheid

Transparantie is een andere fundamentele pijler van ons bedrijf. We geloven sterk in openheid en eerlijkheid in al onze bedrijfsprocessen, inclusief tariefstructuren en beveiligingsplannen. Dit betekent dat onze klanten niet alleen uitgebreide informatie krijgen over de kosten van beveiligingsmaatregelen, maar ook worden geïnformeerd over hun beveiligingsplannen. Bovendien worden onze beveiligingsprofessionals eerlijk betaald in overeenstemming met hun kwalificaties. Deze toewijding aan transparantie bevordert een eerlijke en open werkomgeving.

Gericht op persoonlijke interactie en kwaliteit

Onze onwankelbare toewijding aan persoonlijke interactie met onze klanten, gecombineerd met onze niet-aflatende inzet om beveiligingsdiensten van hoge kwaliteit te leveren, onderscheidt Kompas Beveiliging. Bent u op zoek naar een beveiligingspartner die professionaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en transparantie voorop stelt? Dan is Kompas Beveiliging uw partner die kan voorzien in uw beveiligingsbehoeften en u gemoedsrust biedt. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij aan uw unieke vereisten kunnen voldoen.

Ervaar het Kompas Beveiliging -verschil

Kies Kompas Beveiliging als uw beveiligingspartner en ervaar het verschil dat een persoonlijke benadering, niet-onderhandelbare toewijding en diepgaand begrip van uw unieke behoeften kunnen maken. We zijn er om uw beveiligingsbehoeften te bespreken en te beschermen wat het belangrijkst voor u is.

Bij Kompas Beveiliging zijn uw veiligheid en gemoedsrust onze drijfveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie en ervaar uit eerste hand hoe Kompas Beveiliging uw vertrouwde partner kan zijn in het garanderen van een veilige toekomst.

Over de Oprichter

Simon de Vink

Founder & CEO

Met meer dan 8 jaar ervaring in de beveiligingsbranche en een HBO-diploma in Security Management, help ik zowel bedrijven als particulieren in Nederland hun beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Als ondernemer en trotse oprichter en eigenaar van Kompas Beveiliging streef ik ernaar om beveiligingsoplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de industrienormen, maar ook zijn afgestemd op de unieke beveiligingsbehoeften en -vereisten van elke klant.

Mijn professionele reis begon als Operationeel Planner bij een gerenommeerd beveiligingsbedrijf in Amsterdam. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de planning, organisatie en soepele coördinatie van de dagelijkse beveiligingsoperaties. Mijn primaire doel was de veiligheid van al onze klanten te waarborgen. Daarnaast vervulde ik de cruciale rol van brug tussen onze klanten en het bedrijf, om zo te zorgen voor naadloze communicatie en tevredenheid.

In deze periode begon mijn visie op beveiliging en bedrijfsvoering vorm te krijgen. Ik erkende de behoefte aan een meer persoonlijke, klantgerichte benadering van beveiliging. De rode draad door mijn carrière is mijn passie voor het continu leren en verbeteren binnen mijn vakgebied, mijn gedrevenheid om de beste te zijn, mijn focus op innovatieve oplossingen en mijn onvoorwaardelijke commitment aan de veiligheid van mijn cliënten.

Bij Kompas Beveiliging bouwen we sterke en eerlijke partnerships met onze klanten. Mijn team en ik staan in constant contact met onze klanten om inzicht te krijgen in hun beveiligingsuitdagingen, zodat we het beste beveiligingsplan voor hen kunnen ontwerpen. We overtreffen consequent hun verwachtingen met de oplossingen die we bieden.

Of het nu gaat om het beschermen van het welzijn van vermogende particulieren, publieke figuren, het beveiligen van zakelijke omgevingen of het bieden van evenementenbeveiliging, mijn team en ik hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van zeer gepersonaliseerde en effectieve oplossingen.

Met een schat aan praktische ervaring, een solide onderwijskundige basis en een passie voor de beveiligingsbranche is Kompas Beveiliging uitstekend uitgerust om maatwerk beveiligingsoplossingen te bieden die consequent voldoen aan de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten. We staan open voor gesprekken over hoe we kunnen bijdragen aan uw beveiligingsdoelstellingen en effectief kunnen samenwerken om samen een veiligere toekomst te creëren. Uw veiligheid blijft onze grootste zorg en wij zetten ons in om deze op elk moment te waarborgen.